Ad Libitum Voices – “Dragu-mi-i mândro de tine”

“Dragu-mi-i mândro de tine” este un cunoscut lied românesc de Tiberiu Brediceanu, compozitor  și pasionat folclorist  român ce a a cules peste 2.000 de melodii populare, în special bănățene și maramureșene, în inegalabila interpretare a grupului vocal clujean ce adoptă stilul pop-opera, Ad Libitum Voices. Acest stil, pop-opera, este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cântece pop cunoscute în maniera operei sau operetei.

Grupul Ad Libitum Voices, înființat în 2012, la Cluj-Napoca este unul dintre puținele grupuri vocale din România ce adoptă stilul pop-opera. Trupa este formată din doi tenori, Tiberius Simu și Sergiu Coltan, baritonul Vlad Morar și un bas, Cristian Ignuță, acompaniați de frumoasa și talentata pianistă Bianca Murariu, toți absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică, fiind și colaboratori activi ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. Datorită talentului muzical înnăscut, dar și al carismei celor patru tineri muzicieni, grupul Ad Libitum Voices continuă să cucerească inimile iubitorilor de muzică de orice gen, atât din România cât și din afara ei, prin repertoriul lor foarte diversificat ce cuprinde o gamă variată de cântece, de la arii de operă si operetă, la canțonete, lieduri și, bineînteles, celebre hit-uri pop internaționale.

Pentru mai multe informații despre trupa Ad Libitum Voices, evenimente, concerte și contact, accesați site-ul oficial www.adlibitumvoices.ro și pagina lor oficială de Facebook, Ad Libitum Voices Official. De asemenea, puteți subscrie canalului lor de YouTube Ad Libitum Voices Official pentru a asculta și viziona mai multe din interpretările lor de excepție, susținute în diverse concerte și evenimente muzicale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s