Valérie Tribord – “Call Me Up”

“Call Me Up” este o frumoasă melodie de dragoste scrisă de Valérie Tribord și Lister Desir, înregistrată de Valérie Tribord ca și single-ul său de debut în primăvara anului 2015, apoi inclusă în EP-ul, “Intimement”, disponibil pentru descărcare în format iTunes aici sau format digital de pe Amazon aici precum și pentru ascultare gratuită pe Deezer aici.

Valérie Tribord, “une voix douce et généreuse”, originară din Cayenne, Guiana Franceză, este un artist complet, o cantautoare, coristă, precum și o adevărată prezență exotică pe scena muzicală. Vocea ei delicată dar generoasă a reușit deja să farmece un public mare din întreaga lume, iar frumusețea și talentul său înnăscut pentru muzică au inclus-o, fără îndoială, printre cele mai mari voci ce provin din coloniile franceze, sau mai precis, au făcut-o să devină un artist desăvârșit din sfera muzicii internaționale. Dorința sa cea mai adâncă este de a transmite fanilor săi cele mai profunde emoții generate de pasiunea sa pentru muzică prin cântecele pe care le cântă, o pasiune nesfârșită pentru arta frumosului.

Pentru mai multe informații despre Valérie Tribord, despre activitatea sa muzicală, evenimente și contact, accesați pagina sa oficială de Facebook Valérie Tribord Officiel sau conturile sale de pe Twitter și Instagram.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s