Inessa – “Fata Morgana”

“Fata Morgana” este un single înregistrat în 2015 de către artista rusă Inessa. Cântecul este scris de Inna Sergeyeva (Inessa), cu aranjamente muzicale de Ivan Chernikov. “Fata Morgana” a fost desemnat “Cântecul Anului 2015” de către fanii Music Reloaded. Videoclipul care promovează melodia este produs de Olga Bykovskaya și îi are ca invitați speciali pe Elena și Artem Pankratov.

Inna Sergeyeva, mai bine cunoscută sub numele de scenă ca Inessa, este o cântăreață, compozitoare, textieră și coregrafă din Moscova, Rusia. Ea a atras atenția publicului rus și din străinătate prin vocea sa puternică și prin aparițiile sale scenice pline de farmec care evidențiază talentul său înnăscut pentru muzică. Având un timbru vocal specific și foarte puternic, Inessa poate cânta o varietate de genuri muzicale, variind de la jazz la pop sau chiar cântece clasice rusești.

Recent, Inessa i-a atras atenția domnului Vladimir Gershanov, președintele și fondatorul VG Music Label și toate realizările sale muzicale au fost distribuite spre achiziționare prin cele mai importante magazine digitale cum ar fi Apple Store sau Amazon sub propria etichetă de VG Distribution Label, o companie în căutare de noi talente. Hit-uri precum “Deja Vu” ,  “Улетая с ветром” („Plecând odată cu vântul“) sau  “Далеко Лето” („Vara este departe“), precum și participarea la festivalul internațional The International Festival Intrigue Show 2017, au propulsat-o pe Inessa în lumea muzicală internațională devenind una dintre vocile cele mai adorate din Rusia de miile de iubitori de muzică din țările CSI și ai întregii lumi.

Pentru a fi la curent cu noutățile muzicale, evenimentele importante din viața artistei, precum și contact direct, subscrieți paginii sale oficiale Facebook aici , iar single-ul “Fata Morgana” îl puteti achiziționa de pe Apple Store, Amazon sau Google Play Music.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s