Joli Bartha – “Elvis The King” (Original Version)

“Elvis The King” este un cântec tribut adus lui Elvis Presley, “Regele Rock’n’Roll-ului”, scris de Peter Ciani, muzică și versuri, cu aranjamente muzicale de Mihai Alexandru, produs și interpretat de Joli Bartha. Single-ul “Elvis the King” poate fi găsit sub licența Italian Way Music, versiunea sa originală și 5 remixuri, și poate fi achiziționat de pe Amazon aici și de pe Apple Store aici .
Joli Bartha este un artist român care interpretează cu succes melodii cu aroma anilor ’50 și ’60. După ce a fost învățat cum să-și folosească corzile vocale în stil bel-canto, Joli Bartha nu a făcut niciodată compromisuri. El cântă muzică bună și repertoriul său este foarte bogat și diversificat, ceea ce demonstrează cu adevărat că este un artist complet, cu studii muzicale puternice în spate și o mare grijă în alegerea repertoriului, care îl reprezintă cel mai bine ca artist.
Pentru mai multe informații despre activitatea sa muzicală, evenimente și contact, accesați site-ul său oficial  www.jolibartha.com sau subscrieți canalului său de YouTube aici .
În fiecare weekend, Joli Bartha, împreună cu Raluca Ocneanu, pot fi ascultați live la restaurantul Cocoșu Roșu din București, unde bunăvoința și mâncarea gustoasă sunt “ca la mama acasă”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s