Florin Răduţă – “Mă minţi pe faţă”

“Mă minţi pe faţă” este single-ul de debut lansat de Florin Răduță la mijlocul toamnei 2016 prin Panda Music pentru Cat Music, principala casă de discuri din industria muzicală din România, reprezentând cei mai influenți artiști din România din ultimii 20 de ani. Cântecul a fost scris de Marius Dia, Erik, Florin Răduță și George Papagheorghe și este un cântec de iubire delicat, despre minciună, decepţie și iertare.

Florin Răduță, originar din Târgoviste, Dâmbovița, România, o voce specială, este cunoscut drept câștigătorul X Factor România, sezonul V, cel mai popular spectacol de televiziune, difuzat de Antena 1. Prestația sa exceptională a piesei “It’s A Man’s World” a lui James Brown, pur și simplu, a uimit juriul de la X Factor, care a rămas fără cuvinte, iar mentorul său, Ștefan Bănică Jr., a fost răpus total de moment. O prestaţie fabuloasă, o voce de excepţie, ceva irepetabil.
Florin Răduţă nu a fost la prima sa experienţă în cadrul unui talent-show. El, de asemenea, a mai făcut parte din al patrulea sezon al show-ului de televiziune “Vocea României”, difuzat de Pro TV în 2014.

În prezent, Florin Răduţă își construiește o carieră singur, încercând să găsească oamenii potriviţi pentru aceasta, iar, împreună cu band-ul său, susţin concerte și participă la evenimente private, dorind să fie cât mai des prezent în faţa numărului său mare de fani. Totodată, muncește intens pentru cel de-al doilea single al său, care se așteaptă să fie bine primit de fani și de toţi iubitorii de muzică de calitate.

Pentru mai multe informații despre Florin Răduță, accesați link-urile de mai jos:

Facebook: https://www.facebook.com/FlorinRadutaOfficial
YouTube: https://www.youtube.com/c/FlorinRaduta
Instagram: https://www.instagram.com/Florin_Raduta/
E-mail: booking.florinraduta@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s