Martina Bárta – “My Turn”

“My Turn” este o melodie scrisă de DWB și Kyler Niko și interpretată de cântăreața cehă Martina Bárta. Cântecul a reprezentat Republica Cehă în concursul  Eurovision   2017. Republica Cehă a evoluat în prima semifinală, care a avut loc pe 9 mai 2017 la Kiev, dar în urma tabelării voturilor, “My Turn” s-a clasat pe locul 13, astfel necalificându-se în marea finală din 13 mai.

Piesa “My Turn” a fost lansată în format digital pe 29 martie 2017 și este disponibilă pentru descărcare de pe Apple Store aici și de pe site-ul oficial Eurovision 2017.

Martina Bárta, născută la 1 septembrie 1988, la Praga, este o cântăreață de jazz și o instrumentistă talentată – cântă la cornul francez – cunoscută ca și solistă și membră a trupei de jazz 4 To The Bar din Frankfurt am Main, Germania. De asemenea, a jucat un rol în muzicalul Robin Hood și a colaborat cu Karel Gott și, totodată, în calitate de solistă a legendarei trupe Radio Big Band din Cehia, condusă de Felix Slováček. În prezent, ea reprezintă Republica Cehă în concursul Eurovision 2017, desfășurat anul acesta la Kiev, Ucraina.

Pentru mai multe informații despre Martina Bárta, noile sale proiecte muzicale, evenimente și contact, accesați site-ul oficial www.martinabarta.com sau conturile sale de pe rețelele de socializare, Facebook  sau Instagram .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s