Elena Niciu – “I’m So Excited”

“I’m So Excited” (“Sunt atât de emoționată”) este un cântec interpretat de trio-ul feminin american, The Pointer Sisters. Scrisă în comun și compusă în colaborare cu Trevor Lawrence, piesa a fost lansată inițial în 1982 și re-lansată în 1984.

Elena Niciu, una dintre frumoasele voci feminine din trupa Petre Geambașu Show Band, a preluat hit-ul anilor 80 și l-a inclus în repertoriul său variat. Originară din Deva, România, Elena Niciu a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București și este în prezent una dintre cele patru voci feminine din formația “Petre Geambașu Show Band”, o mini-orchestră constând din 12 muzicieni talentați și patru voci speciale, ea însăși, Anca Turcașiu, Marcela Scripcaru și Doina Spătaru. Ca fostă membră a trupei Candy, fostă membră a trio-ului feminin de blonde, Rallsa, fostă concurentă la “Vocea României”, în echipa Loredanei Groza, precum și prin vocea ei deosebit de caldă, cu un timbru dulce, dar puternic, cu energia sa degajată pe scenă și prin talentul său înnăscut pentru muzică, Elena Niciu poate interpreta vocal aproape orice gen muzical, de la folclor la disco pop, ceea ce o face să devină un artist complet în zona muzicală românească.

Pentru mai multe informații despre Petre Geambașu Show Band, repertoriu, evenimente și contact, accesati link-urile de mai jos:
Official Website: http://www.petregeambasu.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/petregeambasushowband/
YouTube: https://goo.gl/gzuB1g

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s