Ioana Sandu – “Vreau să ieşi din viaţa mea”

“Vreau să ieşi din viaţa mea” este cea mai nouă compoziție a maestrului Francisc Reiter, pe versurile Ioanei Sandu, în inegalabila interpretare a acesteia, piesă inclusă în ultimul album de studio al interpretei, “Iubire dulce, nu pleca”, ce iși va avea lansarea oficială pe 11 mai 2017 la magazinul Muzica din Bucuresti.
Francisc Reiter, născut la 18 aprilie 1954 în Arad, România, este unul dintre compozitorii cei mai melodioși și romantici ai timpului nostru prezent. Cu o pregătire muzicală solidă, studiul vioarei, care curând i-a devenit prieten și ideal de perfecțiune, Francisc Reiter s-a mutat la București, unde a avut experiența de a colabora ca violonist în Orchestra de Estradă a Radioteleviziunii Române, dirijor maestrul Sile Dinicu. Ca membru al acestei orchestre a acompaniat artiști legendari, cum ar fi Aurelian Andreescu, Gică Petrescu, Cornel Constantiniu, Angela Similea sau Mirabela Dauer. Din 1985 a devenit muzician independent atât în țară cât și în străinătate – Israel, Iugoslavia, Ungaria, Germania. O mare turnură, ce părea să-i fi fost favorabilă, s-a întâmplat ulterior și, din cauza imposibilității de a mai cânta în public, s-a îndreptat către componistică și orchestraţie realizând că acest lucru era adevărata sa vocație. El a orchestrat sute de piese pentru diferiți soliști, încercând să dea din personalitatea sa fiecărei melodii în parte. Odată ce a întâlnit-o pe Ioana Sandu, pentru vocea ei minunată, el a compus zeci de cântece fiind atras de diversele ei oportunități vocale și talentul său de necontestat.

Discografie:
2010 – “Despărţirile”, Ioana Sandu, Electrecord,
2011 – “Nu ştii cât mă iubeşti…”, Ioana Sandu, Eurostar
2011 – “Ca prima oară…”, Maria Chislean,
2011 – “Cât mai e vreme…”, Ioana Sandu, Eurostar
2011 – “Colinde”, Elena Roizen , Eurostar
2012 – “Un ocean de iubire”, Alexandru Jula, Spiros Galaţi
2012 – “Coşmarul conjugal/Visez fericirea”, Ioana Sandu, Spiros Galaţi
2013 – “Şlagăre internaţionale”, Ioana Sandu, Eurostar
2013 – “Să nu fii singur de Crăciun”, Ioana Sandu, Eurostar
2014 – “La jumătatea vieţii”(alături de Constantin Drăghici), Ioana Sandu, Eurostar
2014 – “Tu eşti visul”, Ioana Sandu şi Alexandru Jula, Eurostar
2016 – “Întoarce, Doamne, anii mei!”, Ioana Sandu şi Alexandru Jula, Eurostar
2017 – “Iubire dulce, nu pleca!”, Ioana Sandu, Eurostar

Pentru cele mai noi dintre compozițiile sale romantice și melodioase, abonati-vă canalului său de YouTube aici: https://www.youtube.com/user/ReiterFrancisc/

Pentru informații suplimentare despre Ioana Sandu, activitățile sale muzicale, evenimente și contact, accesați pagina ei oficială de Facebook aici: https://www.facebook.com/Ioana-Sandu-174055239294930/ sau site-ul oficial aici: http://ioanasandu.ro/

Pentru a achiziționa câteva din cântecele Ioanei Sandu, o puteți face accesând link-urile de mai jos:
Apple Store: https://goo.gl/4t5xm2
Google Play: https://goo.gl/MJkYDi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s