Cody Xeru – “ Here We Go” (Ajay B Mix Edit)

“ Here We Go” este single-ul de debut al artistului australian Cody Xeru, adus în Europa prin Energize Records, o casă britanică de discuri independentă specializată în cover-uri dance și compilații NRG/POP. Single-ul include 9 remixuri, Clubland-uri & Dubstep-uri de Stormby, Lee Adams și Ajay B, precum și masive remixuri dance, și a fost lansat la începutul anului 2016.

Cody Xeru este un performer înnăscut a cărui pasiune pentru cântat, compus, prestații în filme, spectacole de televiziune și de teatru, precum și spectacole de stand up comedy a început de la o vârstă fragedă. Debutul său oficial în muzică prin single-ul “Here We Go“, scris impreună cu Nathan Eshman, este cel mai bine descris ca o explorare euforică a stilului dance, care atinge culmile cele mai înalte ale aspirațiilor unui visător.

Ajay B, un producător muzical de urban-dancepop-R&B-bollywood-electronic, cu sediul în Sidney, Australia, vine cu un Mix Edit al piesei. Originar din Mumbai, Ajay B a produs piese pentru artiști australieni și internaționali și lucrările sale muzicale includ muzică de film, remixuri, compoziții proprii, jingle-uri radio și reclame TV. El a fost castigatorul prestigiosului PTC Punjabi Film Awards, pentru cea mai bună coloană sonoră – „Mitti“ (Bollywood): http://www.ajayb.com.au

Single-ul “Here We Go“ al lui Cody Xeru este disponibil pentru achiziționare în format digital și copie CD aici:

Amazon: https://goo.gl/ejOD9C
Energise Records: https://goo.gl/E6y3FM
Apple Store: https://goo.gl/ATR61W
eMusic: https://goo.gl/97V1XU

Pentru mai multe informații despre Cody Xeru, noile sale proiecte muzicale, evenimente și contact, urmați link-urile de mai jos:

Facebook: https://www.facebook.com/cody.xeru
Instagram: https://www.instagram.com/codyxeru/
SoundCloud: https://soundcloud.com/cody_xeru
YouTube: https://goo.gl/vXbvj2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s