Black Tiger – “Who Is To Blame”

“Who Is To Blame” (“Cine este de vină”) este un single și videoclip al trupei melodic hard rock cehe, Black Tiger, piesă inclusă în cel de-al treilea lor EP “Songs From Abyss”, lansat în 2015.

Trupa Black Tiger a fost formată de vocalistul Jan Trbosek și chitaristul Jiri Dolezel în 2010, inițial ca un proiect de studio, care s-a dezvoltat într-o trupă rock după înregistrarea primului EP, “All Over Night” (2010). Apoi, două EP-uri au fost înregistrate, “Road To Rock” (2013) și “Songs From Abyss” (2015), ambele cu participarea lui Dan Reed (ex. Dan Reed Network). Trupa are sediul în Olomouc, Republica Cehă și este formată din Jan Trbosek (vocal), Jiri Dolezel (chitară), Karel Machacek (chitară), Lubos Ferbas (bas) și Petr Picard Konik (tobe). Black Tiger au sustinut numeroase concerte de succes în Republica Cehă și, de asemenea, în Germania, Polonia și Slovacia. În prezent, ei lucrează la primul lor album de studio, care urmează să fie lansat în primăvara anului 2017, de casa de discuri italiană Tanzan Music.

Pentru informații suplimentare despre Black Tiger, activitatea lor muzicală, evenimente, concerte și contact, accesați site-ul lor oficial aici: http://www.blacktigerband.com/ și urmați link-urile de mai jos:

Facebook: https://www.facebook.com/blacktigerband
BandZone: http://bandzone.cz/blacktiger
ReverbNation: https://www.reverbnation.com/blacktigerband
YouTube: https://goo.gl/vF1uWO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s