Elena Chirică – “Floare dragă”

„Floare dragă“ este un frumos cântec popular aparținând folclorului tradițional dobrogean, înregistrat de Elena Chirică pentru albumul său de studio din 2013 „Cântec de la Marea Neagră“.

Elena Chirică este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară românească de pe tărmul Mării Negre, care a dovedit un adevărat profesionalism ca păstrătoare a tradițiilor populare din Dobrogea, o adevărată ambasadoare a frumoaselor obiceiuri și a folclorului tradițional dobrogean.

Distinsă prin vocea ei delicată și sensibilă, Elena Chirică vine întotdeauna în fața publicului cu melodii noi din locul său natal, ceea ce o face să fie adorată de oamenii tuturor regiunilor din România, de către toți iubitorii cântecului popular. Talentul ei interpretativ de a interpreta vocal cântece tradițional-populare dobrogene o face pe Elena Chirică, floarea noastră dragă de la țărm de mare, să fie inclusă printre artiștii cei mai importanți ai cântecului popular românesc, precum și o purtătoare a moștenirii unei națiuni în timp și în lume.

Cele mai frumoase cântece populare, interpretate de Elena Chirică, sunt disponibile prin abonarea la canalul său YouTube aici .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s