Anna Berezovsky – “Dragostea”

„Dragostea“ este single-ul de debut al Annei Berezovsky, un frumos cântec antrenant, scris de Eugenia Andrieș-Cărăbuț, lansat în august 2013, de Eva Production Studio.

Anna Berezovsky, originară din Chișinău, Moldova, o tânără inteligentă, misterioasă, seducătoare, romantică, creativă și, totodată, foarte interesantă, este o frumoasă și talentată interpretă și figură publică din Republica Moldova. Anna a atras atenția publicului moldovenesc și din străinătate cu timbrul ei vocal special de fin și prin aparițiile sale scenice pline de carismă și seducție.

Anna Berezovsky a debutat în 2013 cu primul său single „Dragostea“, o melodie care a captat atenția a zeci de mii de fani prin versurile sale frumoase și prin mesajul transmis ascultătorilor. Acestuia i-au urmat single-urile “Umbra mea” (2014), “Iubirea mea e acolo undeva” (2016), succesul internațional interpretat în limba rusă “Я люблю тебя малыш” (“Te iubesc, dragul meu”) (2016) și o versiune nouă a hit-ului din 2014, “Umbra mea (new version)” (2017). În prezent, Anna lucrează la noul său single care se anunță a fi unul incendiar, cu care iși va uimi, din nou, mulțimea de fani.

Pentru informații suplimentare despre Anna Berezovsky, noile sale proiecte muzicale, evenimente și concerte, precum și contact direct, urmăriți pagina sa oficială de Facebook Anna Berezovsky Official . De asemenea, puteți subscrie canalului oficial de YouTube al d-lui Pavel Berezovsky, managerul său, aici .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s