Breeze – “Também bate um coração!”

„Também bate um coração!” este un cântec compus și interpretat de Antonio Carlos Jobim – (25 ianuarie 1927 – 08 decembrie 1994) – compozitor, aranjor, interpret, pianist și chitarist brazilian. El a fost inițiatorul creării stilului bossa nova, iar piesele sale au fost preluate și interpretate de mulți cântăreți și instrumentiști brazilieni și internaționali.
Breeze este o trupă românească de bossa nova / jazz, fondată în iunie 2011. Membrii trupei sunt Ioana Andreea Siia (voce), Florin Siia (bas, babybass si voce), Ovidiu Cristian „Chico“ (tobe), Alexandru Olteanu ( pian) și Ciprian Pop (chitară).
Breeze poate fi descrisă ca o adiere braziliană autentică, materializată de cei patru muzicieni pasionați și de vocea senzuală a solistei, Ioana Andreea Siia, care transpune publicul într-un vis feeric, într-o relaxare mult dorită în aceste momente când toată lumea aleargă după iluzii. Cunoscut sub numele de „muzica braziliană care a sedus lumea“, stilul Bossa Nova are marele dar de a transpune publicul într-o atmosferă unică și incitantă. Acesta este și scopul principal al acestei trupe bossa exotice, de a face publicul să fie înconjurat de vibrații bune, de a-l lăsa purtat de briza unei muzici transcendentale unice către perfecțiunea realităților noastre înconjurătoare.

Pentru mai multe informații despre Breeze, activitățile lor muzicale, evenimente și contact, accesați link-urile de mai jos:

Facebook: https://www.facebook.com/BreezeBossaNova/
YouTube: https://www.youtube.com/user/Breezetouch

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s